Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Mυστικά ομορφιάς - Πρόσωπο

Λίγα βασικά μυστικά ομορφιάς, εύκολα, αποτελεσματικά και απλά, για να ασχολείστε με τον εαυτό σας κάθε μέρα και να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και πάνω από όλα, την αυτοπεποίθησή σας!

Μαλλιά: Μην τα ταλαιπωρείτε με χημικά, όπως λακ, αφρός, περμανάντ και φόρμες. Μην τα βασανίζετε με βούρτσες, λεπτές χτένες και πιστολάκια. Εκτός αν θέλετε να χάσουν τη λάμψη τους, να γεμίσετε ψαλίδα και να θέλετα κούρεμα ανά δύο βδομάδες.
Αντίθετα, να χτενίζεστε με χτένες που έχουν αραιά δόντια και να λούζεστε με καλά σαμπουάν. Επίσης, για επιπλέον προστασία, θα ήταν καλό να βάζετε μια φορά τη βδομάδα στα μαλλιά σας μία μάσκα. Για να τα κάνετε πιο λαμπερά, πλένετέ τα με χλιαρό νερό για 1 λεπτό κάθε φορά που κάνετε μπάνιο.

Μάτια: Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο. Εκτός του ότι πρέπει να τα ξεβάφετε καλά, πρέπει να τους βάζετε και μια ενυδατική κρέμα κάθε πρωί. Επίσης, αν έχετε μαύρους κύκλους, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε μια μάσκα που θα σας προτείνει η αισθητικός σας.

Πρόσωπο: Το πρώτο που έχετε να κάνετε είναι να ξεβάφεστε καλά και να καθαρίζετε το πρόσωπό σας καθημερινά. Ενα peeling μέρα παρά μέρα θα ήταν πολύ καλό, εκτός αν έχετε πρόβλημα ακμής. Μια ενυδατική κάθε πρωί θα ήταν επίσης καλή ιδέα, και για βάση μακιγιάζ και για τις επικείμενες ρυτίδες...Ο δερματολόγος σας τέλος, μπορεί να σας προτείνει και κάποια μάσκα που θα ταιριάζει στον τύπο δέρματος που έχετε και που θα αντιμετωπίζει το όποιο πρόβλημα σας (ακμή, λιπαρότητα κλπ.)

Χείλη: Και αυτά στο πρόσωπο είναι, επομένως ότι βάζετε στο πρόσωπό σας (ενυδατική, καθαριστικά, lotion) τα βάζετε και στα χείλη σας! Επίσης, αν τα βουρτσίζετε μια στο τόσο με την οδοντόβουρτσα όταν πλένετε τα δόντια σας, θα γίνουν πιο ροζ και πολύ πιο μαλακά! Για φίλημα!!

Δόντια: Πρέπει να τα πλένετε τουλάχιστον κάθε βράδυ, κατά προτίμηση με μια οδοντόκρεμα που να είναι και στοματικό διάλυμα (2 σε 1). Θα ήταν καλό, να κάνετε γαργάρες και με σκέτο στοματικό διάλυμα 1 με 2 φορές τη μέρα, για καλή αναπνοή και προστασία από τα μικρόβια.

Γλώσσα: Και αυτή θέλει το βούρτσισμά της. Και για να απομακρύνονται τα απομεινάρια των τροφών και για ακόμα καλύτερη αναπνοή και δροσερά φιλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: