Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Mυστικά ομορφιάς – απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα

Είναι άσχημη, είναι απαράδεκτη, είναι μπελάς και είναι πάνω σου! Θα ήθελες να μην υπάρχει, θα ήθελες τα πόδια σου να είναι λεία και να μη φοβάσαι την ώρα και τη στιγμή που θα αποκαλυφθούν. Ευτυχώς, η κυτταρίτιδα δεν θα είναι πάνω σου για πάντα. Υπάρχουν μερικοί τρόποι να την πολεμήσεις!

Διατροφή: Η κυτταρίτιδα είναι πάθηση του δέρματος, άρα προκαλείται από λάθος διατροφή. Υπάρχουν τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα και κάποιες άλλες που την καταπολεμούν. Συνοπτικά, κόψτε τον καφέ και αντικαταστήστε τον με μαύρο τσάι, μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά χυμούς και πάρα πολύ νερό, το κρέας να το συνοδεύετε με ρύζι και όχι με πατάτες ή ζυμαρικά, βγάλτε από την διατροφή σας οτιδήποτε τηγανητό, τρώτε πολλά φρούτα αντί για γλυκά, αποφέυγετε τα ψωμιά και τις πίτες, κόψτε το τσιγάρο...και θα δείτε όχι μόνο την κυτταρίτιδα να φεύγει, αλλά και την ακμή σας να ελλαττώνεται!

Κρέμες: Εφόσον η κυτταρίτιδα είναι κάτι δερματικό, μπορεί να καταπολεμηθεί με την επάλλειψη της πάσχουσας περιοχής με αντικυτταριτιδικές κρέμες, που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας. Δε χρειάζεται να είναι κάποια ακριβή. Με καθημερινή χρήση, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Λούφα: Προμηθευτείτε από το φαρμακείο ή από μαγαζί καλλυντικών μία λούφα (είδος σκληρού, φυσικού σφουγγαριού). Η λούφα έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα. Εκτός του ότι καταπολεμά την κυτταρίτιδα, αφήνει το δέρμα απαλό, γιατί αφαιρεί όλην την λιπαρότητα και σας απαλλάσει και από τα κόκκινα σημάδια της ακμής. Τη χρησιμοποιείτε στο ντους για να τρίβετε το σώμα σας, αφού την βρέξετε με αρκετό νερό και με ένα σαπούνι. Φροντίστε να πάρετε σκέτη λούφα και να μην έχει ύφασμα, γιατί θα μαζέψει μύκητες.

Σαπούνι: Θέλει λίγο ψάξιμο, σε φαρμακεία και σε μαγαζιά καλλυντικών, αλλά υπάρχουν σαπούνια κατά της κυτταρίτιδας. Αποτελούνται από λούφα και φύκια συνήθως. Έχουν διακριτική μυρωδιά και αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο.

Γυμναστική: Θα σας βοηθήσει να σφίξετε και να χάσετε κιλά. Επίσης, ο ιδρώτας είναι μια καλή αρχή για να φύγει η κυτταρίτιδα.

Κρύα ντους: Προσπαθήστε να καθιερώσετε να πλένεστε με κρύο νερό για 2-3 λεπτά κάθε φορά που κάνετε μπάνιο. Εκτός του ότι σας βοηθάει να αντέχετε το κρύο, συσφίγγει το δέρμα!

Είναι γεγονός! Η κυτταρίτιδα δε μένει πάνω σας για πάντα. Μπορείτε να απαλλαχθείτε, αν κάνετε τα παραπάνω. Αλλά προσοχή, αν έχετε την προδιάθεση να κάνετε κυτταρίτιδα, θα επανεμφανιστεί, αν δεν προσέχετε τον εαυτό σας...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

exw kanei treli ereuna gia tis kremes gia kuttaritida mias k mia zwi apo auto upoferoume sxedon oles mas.
Ksekinisa loipon diatrofi kai ligi gumnastiki opote prolavainw k arxisa na xrhsimopoiw parallila to perfect slim tis L'Oreal.
meta apo enamisi mina eida 8eamatika apotelesmata! kai to kalo einai oti to eidanv kai oi gyrw mou ;-)
koritsia aksizei tin prospa8eia kai oles tis 8usies gluka, anapsuktika ktl..